11 juli 2024

0 Reactie(s)

Zeg Vaarwel tegen No-Shows: Membro’s Nieuwe Functies voor Optimale Opkomst bij Verenigingsactiviteiten

We kennen allemaal dat frustrerende gevoel: je hebt een geweldige activiteit gepland, alles tot in de puntjes voorbereid, en dan… komt de helft van de aangemelde leden niet opdagen. No-shows zijn niet alleen teleurstellend, maar kunnen ook een flinke impact hebben op je planning en budget. Maar wat als we je vertellen dat er een oplossing is?

Membro heeft geluisterd naar jullie feedback en komt met vier krachtige nieuwe features die no-shows drastisch zullen verminderen. Laten we eens kijken hoe deze functies jouw verenigingsleven een boost gaan geven!

Jouw Membro-activiteiten in je Persoonlijke Agenda

Vergeet het notitieblokje op de koelkast of losse papiertjes die kwijtraken. Membro introduceert een unieke link in het gebruikersprofiel die je kunt toevoegen aan je internetkalender, zoals Google Calendar.

Hoe werkt het? Simpel! Voeg de link eenmalig toe aan je favoriete kalender-app, en voilà – alle activiteiten waarvoor je je via Membro inschrijft, verschijnen automatisch in je persoonlijke agenda. Geen excuus meer om die belangrijke teamtraining of gezellige clubavond te vergeten!

Wekelijkse Reminders: Je Persoonlijke Verenigings-assistent

Maandagochtend-blues? Niet meer met Membro’s nieuwe wekelijkse reminder functie! Elk lid dat zich heeft ingeschreven voor activiteiten in de komende week, ontvangt maandagochtend een handig overzicht.

Deze gepersonaliseerde e-mail herinnert je niet alleen aan je komende activiteiten, maar helpt je ook je week beter te plannen. We zetten deze functie standaard aan voor alle gebruikers, maar respecteren ieders voorkeuren – via Membro kun je deze functie eenvoudig aan- of uitzetten.

Direct Bevestiging bij Inschrijving: Rust in je Mailbox

Heb je je net ingeschreven voor die spannende wedstrijd of dat interessante seminar? Membro stuurt je nu direct een bevestiging per e-mail. Deze feature is ideaal voor leden die graag een papieren back-up hebben of gewoon die extra bevestiging willen.

Net als de wekelijkse reminders staat deze functie standaard aan, maar je kunt hem natuurlijk aanpassen aan jouw voorkeuren. Zo houden we rekening met zowel de digitale enthousiastelingen als de papieren-agenda-liefhebbers onder ons!

Real-time Inzicht voor Verenigingsbestuurders

Last but not least, een feature speciaal voor onze hardwerkende bestuurders en organisatoren. Jullie kunnen nu opt-in voor meldingen bij elke nieuwe inschrijving voor een activiteit.

Dit geeft je real-time inzicht in de populariteit van je evenementen en helpt je snel te schakelen als een activiteit onverwacht populair blijkt. Geen verrassingen meer op de dag zelf – je weet precies waar je aan toe bent!

Waarom zijn deze features een game-changer?

  1. Minder Stress, Meer Plezier: Met al deze reminders en bevestigingen kunnen leden zich focussen op waar het echt om gaat – genieten van de activiteiten!
  2. Efficiënter Plannen: Bestuurders krijgen beter inzicht in de opkomst, waardoor ze gerichter kunnen plannen en budgetteren.
  3. Verhoogde Betrokkenheid: Door leden continu te betrekken bij de activiteiten, versterk je de band binnen de vereniging.
  4. Flexibiliteit voor Iedereen: Of je nu een digitale guru bent of liever alles op papier hebt, Membro past zich aan jouw voorkeuren aan.
  5. Tijdbesparing: Minder tijd besteden aan het nabellen van no-shows betekent meer tijd voor wat echt belangrijk is – het runnen van je vereniging!

Conclusie

Met deze nieuwe features zet Membro een grote stap in het optimaliseren van de communicatie tussen verenigingen en hun leden. Door slim gebruik te maken van technologie, maken we het verenigingsleven niet alleen efficiënter, maar ook leuker voor iedereen.

Dus, ben je klaar om no-shows tot een minimum te beperken en de betrokkenheid van je leden te maximaliseren? Duik dan nu in je Membro-account en ontdek hoe deze nieuwe features jouw verenigingservaring naar een hoger niveau tillen!

Heb je vragen over het gebruik van deze nieuwe functies of wil je meer tips over hoe je ze optimaal kunt benutten? Ons team staat altijd klaar om je te helpen. Samen maken we van elke verenigingsactiviteit een succes!


Categorie

Tags

Geen tags


Ook interessant

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst.

Velden met een sterretje ("*") zijn verplicht.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}