9 februari 2024

0 Reactie(s)

Vereenvoudigd gebruikersbeheer met de nieuwe functionaliteit van gebruikersrollen in Membro

We zijn blij om een ​lang verwachte, nieuwe ontwikkeling aan te kondigen binnen het Membro-platform: de introductie van gebruikersrollen. Deze nieuwe functionaliteit is ontworpen om het gebruikersbeheer te vereenvoudigen en te stroomlijnen, waardoor het gemakkelijker wordt om de juiste toegangsrechten toe te wijzen aan verschillende leden van je organisatie.

Tot nu toe moesten beheerders handmatig instellen welke functies elke individuele gebruiker binnen Membro mocht gebruiken. Dit proces kon tijdrovend en omslachtig zijn, vooral voor organisaties met veel leden en diverse verantwoordelijkheden. Met de introductie van gebruikersrollen kunnen beheerders nu vooraf gedefinieerde sets van toegangsrechten maken en deze toewijzen aan gebruikers op basis van hun rol binnen de organisatie.

Laten we eens kijken naar hoe deze nieuwe gebruikersrollen werken en hoe ze je kunnen helpen bij het beheren van je Membro-account:

 1. Efficiënt gebruikersbeheer: In plaats van elke gebruiker individueel in te stellen, kunnen beheerders nu gebruikersgroepen maken en ze toewijzen aan specifieke gebruikersrollen. Dit bespaart tijd en vermindert de kans op fouten bij het beheren van grote aantallen gebruikers.
 2. Aanpasbaarheid aan specifieke functies: Gebruikersrollen kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en verantwoordelijkheden binnen jouw organisatie. Of het nu gaat om een ​​”Penningmeester”, “Voorzitter”, “Trainer”, “Examen Secretariaat” of andere functie, je kunt de toegangsrechten nauwkeurig afstemmen op de vereisten van die rol.
 3. Flexibele toegangsrechten: Met gebruikersrollen kun je heel precies bepalen welke functies elke rol mag gebruiken. Van het bekijken van leden tot het beheren van financiële instellingen, je hebt de controle over wie toegang heeft tot welke functies binnen Membro.

Hier zijn enkele voorbeelden van de functies die kunnen worden toegewezen aan gebruikersrollen:

 • Bekijken (leden bekijken)
 • Scan (streepjescodes scannen voor toegangscontrole)
 • Groepen (groepsindelingen, voortgang en aanwezigheid van groepsleden beheren)
 • Trainer (voortgang en aanwezigheid van groepsleden beheren van groepen waar hij of zij trainer is)
 • Examens (examens aanmaken en beheren, inclusief deelnemers)
 • Activiteiten (activiteiten aanmaken en beheren, inclusief deelnemers)
 • Sponsor (sponsoren beheren)
 • Inrichting (inrichting van groepen, evenementen en gebruikersrollen beheren)
 • Declaraties (declaratiemanagement)
 • Leden (ledenbeheer)
 • Financieel (financieel beheer)
 • Beheerder (technisch beheer van Membro)

Deze nieuwe functionaliteit van gebruikersrollen zal niet alleen het beheer van je Membro-account vereenvoudigen, maar het zal ook helpen om de veiligheid en consistentie te verbeteren door ervoor te zorgen dat gebruikers alleen toegang hebben tot de functies die relevant zijn voor hun rol binnen de organisatie.

We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze nieuwe functionaliteit biedt en kijken ernaar uit om te zien hoe het jouw ervaring met Membro zal verbeteren. Bedankt voor je voortdurende steun en feedback terwijl we blijven streven naar verbetering en innovatie.


Categorie

Tags

Geen tags


Ook interessant

E-mailinstellingen

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst.

Velden met een sterretje ("*") zijn verplicht.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}