12 april 2021

0 Reactie(s)

Overzicht van evenementen en de deelnemers per evenement

Naast je reguliere verenigingstijden, heb je natuurlijk ook af en toe een evenement. Van een Kerstdiner tot een inzet met de reddingsbrigade, van een uitje met de jeugdleden tot EHBO herhalingslessen. Alles waar je wilt dat leden zich apart voor inschrijven, kan je regelen met evenementen.

Waar vind ik de Evenementen mogelijkheid?

Log in bij Membro en kies bovenin het menu voor “Evenementen”. Hier heeft de ingelogde gebruiker “Evenementen” rechten voor nodig.

Hoe werkt zo’n evenement?

Als je op de pagina komt, zie je meteen een overzicht van de evenementen in het huidige jaar. Een rode achtergrondkleur van een regel geeft aan dat er nog te weinig aanmeldingen zijn voor dit evenement; oftewel: minder dan het door jou ingestelde minimum aantal deelnemers.

Per evenement kan je verschillende dingen instellen, zoals de status en type. Deze kan je zelf op de “Instellingen” pagina aanmaken. Daarnaast kan je de verzamelplaats, minimaal aantal deelnemers, maximaal aantal deelnemers, datum, tijden en eventuele kosten instellen.

Leden kunnen zichzelf aanmelden voor een evenement, als ze ingelogd zijn of via hun unieke link. Je kan een evenement koppelen aan een groep, zodat alleen de leden die in die groep zitten zich kunnen aanmelden. Leden die zichzelf aanmelden, komen in het overzicht, maar krijgen nog niet de status bevestigd.

Natuurlijk kan je ook zelf leden toevoegen aan een evenement. Dan staat een lid direct op bevestigd.

Wil je een overzicht van hoe vaak leden zich hebben aangemeld voor een type evenement? Dan kan je bijvoorbeeld zien of leden wel genoeg EHBO lessen hebben gevolgd of genoeg uur hebben gemaakt op de reddingsboot. Selecteer hiervoor bovenaan de pagina een type evenement. Je krijgt een duidelijk overzicht van de leden (verticaal) en de data van evenementen (horizontaal). Hover met je muis over de datum voor de titel van het evenement.

Schermprint van de evenementen

Overzicht van leden per evenementen type

Nog vragen?

Heb je na het lezen van deze pagina nog een vraag over de toegangscontrole? Laat dan hieronder een reactie achter of neem contact met ons op.


Categorie

Tags

Geen tags


Ook interessant

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst.

Velden met een sterretje ("*") zijn verplicht.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}