12 april 2021

0 Reactie(s)

Overzicht van activiteiten en de deelnemers per activiteit

Naast je reguliere verenigingstijden, heb je natuurlijk ook af en toe een andere activiteit. Van een Kerstdiner tot een inzet met de reddingsbrigade, van een uitje met de jeugdleden tot EHBO herhalingslessen. Alles waar je wilt dat leden zich apart voor inschrijven, kan je regelen met activiteiten.

Waar vind ik de Activiteiten mogelijkheid?

Log in bij Membro en kies in het menu voor “Activiteiten”. Hier heeft de ingelogde gebruiker “Activiteiten” rechten voor nodig.

Hoe werkt zo’n activiteit?

Als je op de pagina komt, zie je meteen een overzicht van de activiteiten in het huidige jaar. Een rode achtergrondkleur van een regel geeft aan dat er nog te weinig aanmeldingen zijn voor dit activiteit; oftewel: minder dan het door jou ingestelde minimum aantal deelnemers.

Per activiteit kan je verschillende dingen instellen, zoals de status en type. Deze kan je zelf op de “Instellingen” pagina aanmaken. Daarnaast kan je de verzamelplaats, minimaal aantal deelnemers, maximaal aantal deelnemers, datum, tijden en eventuele kosten instellen.

Ook kan je aangeven of leden een introducé mogen meenemen en of er gasten (niet leden) welkom zijn bij een activiteit. Ook hiervoor kan je apart kosten instellen, want leden betalen misschien wel minder dan niet leden.

Leden kunnen zichzelf aanmelden voor een activiteit, als ze ingelogd zijn of via hun unieke link. Je kan een activiteit koppelen aan een groep, zodat alleen de leden die in die groep zitten zich kunnen aanmelden. Leden die zichzelf aanmelden, komen in het overzicht, maar krijgen nog niet de status bevestigd.

Natuurlijk kan je ook zelf leden toevoegen aan een activiteit. Dan staat een lid direct op bevestigd.

Nog vragen?

Heb je na het lezen van deze pagina nog een vraag over de activiteiten? Neem gerust contact met ons op.


Categorie

Tags

Geen tags


Ook interessant

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst.

Velden met een sterretje ("*") zijn verplicht.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}