7 februari 2024

0 Reactie(s)

Membro nu ook in het Engels beschikbaar

We doen er alles aan om Membro, het verenigingsmanagementplatform waarop steeds meer verenigingen vertrouwen, te blijven verbeteren. Daarom hebben we nu, na weken van toewijding en hard werk, Membro volledig vertaald naar het Engels, waardoor verenigingen en leden wereldwijd kunnen genieten van een verbeterde en meer toegankelijke ervaring.

Deze ontwikkeling is veel meer dan alleen een vertaling van woorden. Het vertegenwoordigt onze voortdurende inzet voor het vergroten van de bruikbaarheid van Membro voor een breder publiek. Door het platform aan te bieden in meerdere talen – waaronder de opties “Nederlands informeel”, “Nederlands formeel” en nu “Engels” – kunnen gebruikers hun voorkeurstaal kiezen en naadloos communiceren en navigeren binnen het platform.

Het toevoegen van Engels aan onze talenportfolio opent de deuren voor een hele nieuwe groep gebruikers. Of je nu een wereldwijd opererende organisatie bent die in meerdere landen actief is, een individueel lid dat de voorkeur geeft aan Engels als communicatiemiddel, of gewoon iemand die comfortabeler is met deze taal, Membro staat nu voor je klaar om aan je behoeften te voldoen.

Wat betekent deze verbetering precies voor jou en je organisatie?

Voor organisaties biedt de Engelse vertaling van Membro een kans om hun bereik te vergroten en hun ledenbestand te diversifiëren. Door het aanbieden van meerdere talen kunnen organisaties leden over de hele wereld aantrekken en betrekken, waardoor ze hun impact en invloed kunnen vergroten.

Voor individuele leden betekent dit meer gemak en flexibiliteit. Of je nu Engels als eerste taal hebt of gewoon de voorkeur geeft aan deze taal voor je dagelijkse interacties, je kunt nu profiteren van alle functies en voordelen van Membro zonder taalbarrières.

Onze toewijding aan gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid blijft onveranderd. We blijven streven naar verbetering en innovatie om ervoor te zorgen dat Membro voldoet aan de behoeften en verwachtingen van al onze gebruikers, ongeacht hun taal of locatie.

Wist je trouwens dat deze verbetering is aangedragen door de verenigingen die gebruikmaken van Membro? Wij luisteren altijd naar onze trouwe klanten, want samen maken we van Membro een geweldig product. Hun input heeft ons weer geholpen om Membro te blijven verbeteren en aan te passen aan de behoeften van een steeds veranderende wereld.

Deel jij binnenkort ook je ideeën met ons tijdens een Membro Meet Up?


Categorie

Tags

Geen tags


Ook interessant

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst.

Velden met een sterretje ("*") zijn verplicht.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}