29 september 2023

0 Reactie(s)

Membro is persoonlijker dan ooit

We maken Membro steeds meer een centraal platform voor een vereniging. Je kende waarschijnlijk al de landingspagina van Membro met de laatste nieuwsberichten en de komende agenda items, eventueel allebei geïmporteerd van jouw eigen website of vanuit een andere bron.

Maar we zijn nog een stap verder gegaan.

Membro persoonlijker dan ooit

Membro kan nu volledig draaien als een subdomein van jouw eigen verenigingswebsite, zoals bijvoorbeeld mijn.leidserb.nl, mijn.leidsewatervrienden.nl of mijn.zwemschoolleiden.nl. Hiermee bied je direct een vertrouwde omgeving voor je leden, omdat ze het domeinnaam herkennen.

We bieden dit nu aan bij verenigingen en stichtingen die ook een verenigingswebsite bij ons afnemen. Zo kunnen we zorgen dat technische instellingen, zoals DNS records en SSL certificaten, altijd goed staan.

In de headerbalk tonen we tegenwoordig het logo van de vereniging zelf. Een verwijzing naar Membro vind je alleen nog rechtsonder op de pagina.

De kleuren van de headerbalk, koppen en linkjes kan je aanpassen via de pagina “Beheer instellingen“. We zijn zelf natuurlijk heel blij met onze royaal blauwe huiskleuren, maar met deze optie kan je Membro aanbieden in de huiskleuren van jouw vereniging of stichting.

Heb je nog een goede tip hoe wij Membro nog persoonlijker kunnen maken? Laat gerust een reactie achter.


Categorie

Tags

Geen tags


Ook interessant

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst.

Velden met een sterretje ("*") zijn verplicht.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}