24 mei 2023

0 Reactie(s)

Makkelijk en snel online declareren

Als vereniging wil je dat leden snel en makkelijk voorgeschoten geld kunnen terugvragen, bijvoorbeeld als ze boodschappen hebben gedaan voor de vereniging. Maar je wilt niet dat de penningmeester wordt opgezadeld met allerlei papieren bonnetjes van verschillende commissies die hij of zij handmatig zal moeten verwerken. Daarom kan je in Membro leden laten declareren en deze door de verschillende vrijwilligers goedkeuren.

Instellingen

Via de pagina “Beheer Instellingen” kan je het indienen van declaraties activeren. Ook kan je hier een e-mailadres instellen die wordt gebruikt om te melden als er nieuwe declaraties zijn ingediend of als er een declaratie wordt goedgekeurd.

Declaraties indienen

Via de pagina “Declareren” kunnen leden vervolgens declaraties indienen. Als een gebruiker gekoppeld is aan meerdere leden, zoals bijvoorbeeld bij ouder accounts, kan je het lid kiezen waar je voor wilt declareren. Daarnaast kan je een bonnetje uploaden en moet je het bedrag en je IBAN invullen.

Declaraties beheren

Op de pagina “Beheer declaraties” kan je declaraties inzien en deze goed- of afkeuren. Je kan meerdere gebruikers rechten geven om de declaraties te beoordelen, voor als je bijvoorbeeld met verschillende commissies werkt.


Categorie

Tags

Geen tags


Ook interessant

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst.

Velden met een sterretje ("*") zijn verplicht.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}