15 maart 2021

0 Reactie(s)

Introductie in Membro: de belangrijkste onderdelen

Wil je meer weten over de functies van Membro? Kijk dan deze introductie waarin ik je meeneem in een aantal belangrijke onderdelen van Membro.

In de video neem ik mee in een klantreis van een lid van jouw vereniging en stichting. Ik heb het over aanmelden, betalen, toegangscontrole, voortgang, evenementen en examens. Je ziet in het kort hoe makkelijk het voor jou wordt om de administratie bij te houden.

Dit kan je onder andere met Membro

Toegangscontrole

Met de toegangsmodule van Membro scan je de passen van leden om te zien of ze toegang hebben. Het scannen maakt het opzoeken of iemand betaald heeft vele malen sneller, waardoor er geen lange rijen ontstaan.

Voortgang bewaken

De voortgang van leden bijhouden kan een omslachtige en tijdrovende taak zijn. Met Membro is dit daarentegen erg makkelijk gemaakt. Aan elke zwemgroep voeg je eisen toe, en per eis kan je snel aanklikken hoe goed een lid presteert.

Evenementen vullen

Naast het registreren van normale lessen, zijn er ook vaak bijzondere evenementen waar mensen voor ingedeeld moeten worden. Leden kunnen zichzelf inschrijven voor deze evenementen, maar jij maakt de indeling definitief.

Examens plannen

Komt er diplomazwemmen aan? Geen zorgen! Met Membro verstuur je de diplomabriefjes met een klik per e-mail of print je ze uit om uit te delen. En via iDEAL of met een bankieren app kan een diploma direct betaald worden.

Financiële administratie

Bij de ledenadministratie hoort natuurlijk ook een financiële administratie. In Membro maak je contributie facturen aan, die de leden kunnen betalen via incasso, iDEAL of door de factuur te scannen met hun bankieren app.

Inzicht voor ouders

Ouders kunnen een account aanmaken en direct online de voortgang van hun kinderen zien in Membro. Dat scheelt weer een hoop telefoontjes en vragen tijdens jouw verenigingsavond!

Meer informatie?

Wil je na het zien van deze presentatie meer informatie? Kijk op de homepage of plan zelf hieronder een online afspraak met mij.

Warme groet,
Pieter Naber


Categorie

Tags

Geen tags


Ook interessant

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst.

Velden met een sterretje ("*") zijn verplicht.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}