11 april 2021

0 Reactie(s)

Beoordelen en indelingen maken met groepen

Jij hebt natuurlijk een indeling gemaakt voor jouw leden. Deze groepen kan je niet alleen in Membro bijhouden, maar je kan ook eisen koppelen aan bepaalde groepen. De leden in een bepaalde groep kan je beoordelen op basis van deze eisen.

Waar vind ik de Groepen mogelijkheid?

Log in bij Membro en kies bovenin het menu voor “Groepen”. Hiervoor heeft de ingelogde gebruiker “Groepen” rechten voor nodig.

Hoe werken de groepen?

Op de pagina “Groepen” zie je meteen het aantal leden per groep. Eventueel kan je deze lijst filteren op locatie. Kies vervolgens een groep om alle functionaliteiten te zien.

Als je een groep hebt geselecteerd, zie je meteen een overzicht van de leden (naam en registratienummer) in deze groep en ook hoe ze beoordeeld zijn op de eisen van deze groep. Dit laatste gebeurd op basis van smileys.

Je kan meerdere leden tegelijk verplaatsen naar een andere groep of ze verwijderen uit deze groep door de regel van het lid te selecteren en de acties onderaan de lijst te gebruiken. En natuurlijk kan je ook een lid aan de groep toevoegen op basis van lidnummer, barcodenummer of een deel van de naam.

Onder de mogelijkheid om een lid toe te voegen zie je 2 knoppen:

  1. “Stuur een e-mail naar de groepsleden”: Hiermee kan je de groepsleden een e-mail sturen. In de e-mail kan je gebruik maken van de code [NAAM], deze wordt vervangen door de naam van het lid.
  2. “Beoordeel deze groep”: Hiermee kan je de groep beoordelen.

Helemaal onderaan staat een legenda. Hierin worden de smileys toegelicht en worden de eisen die jij gekoppeld hebt aan de groep toegelicht.

Schermprint van de groepen

Schermprint van het overzicht op de groepen pagina
Schermprint van een geselecteerde groep

Nog vragen?

Heb je na het lezen van deze pagina nog een vraag over de toegangscontrole? Laat dan hieronder een reactie achter of neem contact met ons op.


Categorie

Tags

Geen tags


Ook interessant

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst.

Velden met een sterretje ("*") zijn verplicht.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}