5 mei 2023

0 Reactie(s)

Beheer al je leden vanaf één centrale plek

Als ledenadministratie of secretaris ben je vaak bezig de ledenadministratie helemaal spik en span op orde te houden. Maar je wilt natuurlijk niet dat dit onnodig veel tijd kost. Daarom kan je in Membro al je leden vanaf één centrale plek beheren.

Beheer leden

De pagina “Beheer leden” van Membro geeft je de volledige ledenlijst van je vereniging of stichting. Natuurlijk kan je deze lijst sorteren of filteren. Per lid kan je kiezen om deze te wijzigen, te verwijderen, te bekijken of om een e-mail te sturen naar dit lid.

Extra handig zijn de scherminstellingen rechtsbovenin, herkenbaar door het tandwieltje. Als je hier op klikt kan je kiezen wel kolommen je in het overzicht wilt zien. Op deze kolommen kan je vervolgens ook filteren.

Beheer oud leden

Naast de pagina “Beheer leden“, heb je ook een pagina “Beheer oud leden“. Hier zie je de leden die je hebt verwijderd, maar die nog niet definitief zijn verwijderd, omdat de bewaartermijn nog niet verstreken is. Deze bewaartermijn stel je in op de pagina “Beheer instellingen” en zorgt ervoor dat je nog de beschikking hebt over verwijderde leden, bijvoorbeeld om facturen in te zien.

Oud leden kan je altijd terugzetten via de groene knop met recycle icoontje, en je kan de gegevens van het vroegere lid bekijken via de blauwe knop met het oog icoontje.


Categorie

Tags

Geen tags


Ook interessant

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst.

Velden met een sterretje ("*") zijn verplicht.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}