27 februari 2023

0 Reactie(s)

Membro voor Penningmeesters

Als penningmeester van een vereniging is het je misschien al wel opgevallen: financieel beheer kan een flinke uitdaging zijn. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de financiën van de vereniging, het maken van financiële overzichten en het opstellen van de begroting. Dit alles terwijl je waarschijnlijk geen professionele boekhoudkundige achtergrond hebt. Maar maak je geen zorgen, want Membro is er om je te helpen!

Een van de grootste problemen waar penningmeesters mee te maken hebben, is tijdgebrek. Als vrijwilliger bij de vereniging heb je waarschijnlijk al genoeg te doen. Met Membro wordt financieel beheer snel en eenvoudig. Contributiefacturen kunnen met één druk op de knop worden aangemaakt, en het bijhouden van betalingen is eenvoudig en snel. Leden betalen bijvoorbeeld via iDEAL of incasso, zodat jij deze betalingen niet handmatig hoeft te verwerken. Zo houd je tijd over voor andere belangrijke taken binnen de vereniging.

Als penningmeester werk je nauw samen met andere bestuursleden. Mogelijk doe jij niet de ledenadministratie, maar hier ben je natuurlijk wel van afhankelijk. Met Membro regel je zelf welke (bestuurs)leden toegang hebben tot welke gegevens. Zo kunnen zelfs leden hun eigen betalingsgegevens up-to-date houden via onze app.

Met Membro wordt financieel beheer gemakkelijk en eenvoudig.


Categorie

Tags

Geen tags


Ook interessant

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst.

Velden met een sterretje ("*") zijn verplicht.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}