8 juli 2024

0 Reactie(s)

Jouw verenigingsbestuur ontlasten tijdens de zomervakantie met Membro

Ah, de zomer! De tijd van het jaar waar we allemaal naar uitkijken. Zon, strand, barbecues, en… wacht eens even, nog snel die ledenadministratie bijwerken voor je op vakantie gaat?

Herken je dat gevoel? Je koffer staat al klaar, je zonnecrème is ingepakt, maar er is nog die ene taak die je moet afronden voor de vereniging. Of erger nog, je zit op je vakantiebestemming en krijgt een paniektelefoontje van een medebestuurder die niet bij bepaalde gegevens kan.

Laten we eerlijk zijn: als bestuurslid van een vereniging verdien je ook echt vakantie. Compleet met uitslapen, luieren aan het strand en je telefoon lekker op ‘niet storen’. Maar hoe doe je dat zonder dat je vereniging in de soep loopt?

Daar komt Membro van pas: jouw digitale redder in nood!

Alles op één plek, voor iedereen toegankelijk

Met Membro hoef je niet meer te stressen over wie welke informatie heeft. Alle belangrijke gegevens staan veilig opgeslagen in de cloud. Of je nu op een berg in Zwitserland staat of aan een tropisch strand ligt, jij en je medebestuursleden kunnen altijd bij wat ze nodig hebben. Geen paniektelefoontjes meer, beloofd!

Automatische herinneringen?

Check! Stel, jullie hebben die belangrijke ledenvergadering gepland voor begin september. Met Membro worden je leden herinnert aan deze activiteit. Jij geniet van je cocktail, terwijl het systeem ervoor zorgt dat iedereen op tijd geïnformeerd wordt. Hoe relaxt is dat?

Financiën onder controle, zelfs vanaf je strandstoel

Als penningmeester wil je misschien toch een oogje in het zeil houden. Met Membro check je in een handomdraai de stand van zaken. Wie heeft er al betaald? Welke facturen moeten nog verstuurd worden? Je ziet het allemaal in één overzicht. En het mooiste? Je kunt dit gewoon doen terwijl je met je voeten in het zand zit!

Ledenverzoeken? Geen probleem!

Stel je voor: een potentieel nieuw lid meldt zich aan terwijl jij met je teen in het zwembad hangt. Geen stress! Met Membro kunnen ze zich eenvoudig online aanmelden. Het systeem houdt alle gegevens netjes bij tot jij weer fris en fruitig terug bent om ze welkom te heten.

Plannen voor het nieuwe seizoen? Zo gepiept!

Ligt er toch nog die ene taak op je te wachten: het plannen van activiteiten voor het nieuwe seizoen? Met Membro zet je in een handomdraai een jaaragenda in elkaar. En het mooie is: je medebestuursleden kunnen direct meekijken en aanvullen. Teamwork makes the dream work, zelfs vanaf verschillende vakantieoorden!

Laat Membro het zware werk doen

Dus, lieve verenigingsbestuurders, laat Membro deze zomer het zware werk doen. Jullie hebben het verdiend om écht vakantie te vieren. Om zorgeloos te genieten van die zonsondergang, dat goede boek, of die heerlijke maaltijd met vrienden en familie.

Want weet je wat het mooiste is? Als jij uitgerust en vol nieuwe energie terugkomt van vakantie, dan profiteert je hele vereniging daarvan. Je kunt er weer vol enthousiasme tegenaan, klaar voor een nieuw seizoen vol mooie momenten en successen.

Dus, waar wacht je nog op? Laat Membro je administratieve zorgen wegnemen en geniet met volle teugen van je welverdiende vakantie. Want ook verenigingsbestuurders verdienen een zorgeloze zomer!

Fijne vakantie en tot snel!

P.S. Nog geen Membro-gebruiker maar wel benieuwd hoe wij jouw zomer kunnen verlichten? Plan dan nu je gratis demo en ontdek hoe ook jij zorgeloos op vakantie kunt gaan!


Categorie

Tags

Geen tags


Ook interessant

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst.

Velden met een sterretje ("*") zijn verplicht.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}