5 april 2023

0 Reactie(s)

Het affiliatieprogramma van Membro: een win-win situatie voor verenigingen

Als je als vereniging al gebruik maakt van Membro, weet je hoe makkelijk Membro in het gebruik is en hoeveel tijd je vrijwilligers besparen door gebruik te maken van Membro. Verenigingen die Membro gebruiken zijn de beste promotie voor Membro, en dat willen we belonen met ons nieuwe affiliatieprogramma waarmee verenigingen geld kunnen besparen op hun factuur.

Hoe werkt het affiliatieprogramma van Membro?

Het affiliatieprogramma van Membro is een doorlopend programma waarbij klanten (verenigingen) korting krijgen op hun factuur als ze nieuwe verenigingen aanbrengen als klant. De korting bedraagt 5% van het tarief van de aangebrachte vereniging en wordt toegepast op de factuur van de verwijzende vereniging bij elke facturatiecyclus. Er is geen limiet aan het aantal verenigingen dat kan worden doorverwezen, dus in theorie kan een vereniging 100% korting krijgen of zelfs geld terug krijgen.

Hoe kan een vereniging deelnemen aan het affiliatieprogramma?

Om deel te nemen aan het affiliatieprogramma van Membro moet een vereniging klant zijn bij Membro. Wanneer een nieuwe vereniging zich aanmeldt bij Membro, wordt hen gevraagd hoe ze het platform hebben gevonden. Als ze worden doorverwezen door een bestaande klant (vereniging), kan de verwijzende vereniging de 5% korting verdienen op hun factuur bij elke facturatiecyclus zolang de nieuwe vereniging klant blijft bij Membro.


Categorie

Tags

Geen tags


Ook interessant

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst.

Velden met een sterretje ("*") zijn verplicht.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}