Over Membro

Sportclubs, verenigingen en vrijwilligersorganisaties spelen een belangrijke rol voor miljoenen Nederlanders. Deze verenigingen en stichtingen maken het leven gezelliger en leuker. Dat moeten we koesteren.


Daarom maakt Membro het leven leuker van al die vrijwilligers die zich inzetten voor deze sportclubs, verenigingen en vrijwilligersorganisaties. Met een app waar álles in zit. Van de financiële administratie tot de ledenadministratie (AVG-proof!) en van het activiteitenrooster tot communicatiegroepen voor teams.


Dan heb je geen Excelbestanden of andere losse systemen meer nodig. Dat scheelt tijd en geld. En het is nog supermakkelijk ook.


Daar wordt je leven als vrijwilliger leuker van!

Onze visie op de toekomst

Voor en door verenigingen

Bij ons staat het belang van verenigingen en stichtingen altijd voorop. We hebben bewust gekozen om onze ontwikkeling volledig af te stemmen op de behoeften van clubs. We geloven dat het essentieel is voor verenigingen en stichtingen om hun identiteit en cultuur zowel offline als online uit te dragen.

Bij Membro ondersteunen we verenigingen en stichtingen in dit streven. Steeds meer clubs maken gebruik van onze diensten, en dat maakt ons trots.

Samenwerking en transparantie

Bij Membro hechten we veel waarde aan een open systeem. Het is de vereniging die de regie behoudt over welke partners wel of niet kunnen koppelen en welke gegevens door wie worden gebruikt. Zo kunnen we samen verder groeien. De vereniging behoudt altijd en overal de controle.

Toekomstbestendig voor elk type vereniging

Ons systeem is geschikt voor diverse soorten verenigingen, zodat het kan meegroeien met de veranderende organisatiestructuren, zoals fusies en het commercieel benutten van de vereniging. We zorgen ervoor dat jouw vereniging klaar is voor de toekomst.

Over Pieter Naber

Membro is ontstaan in 2012. Ik was toen softwareontwikkelaar in de financiële wereld en lid van de Leidse Reddingsbrigade. Bij die vereniging hadden we toentertijd problemen met de toegangscontrole in het zwembad. Hoe wist je wie er betaald had en naar binnen mocht?

Daar heb ik toen een app voor gemaakt. Die app kreeg steeds meer functies en werd breed gebruikt binnen de vereniging. Dat viel ook vrijwilligers bij andere verenigingen op. Steeds meer verenigingen besloten om de app te gaan gebruiken en Membro nam daardoor een enorme vlucht.

Dat was meteen ook het einde van mijn baan als softwareontwikkelaar. Sinds 2024 ben ik zelfs samen met andere experts fulltime met Membro bezig. En we groeien door!

Elke maand verwelkomen we nieuwe verenigingen en stichtingen. En elke twee
maanden houden we de Membro Meet-Up waarbij we gebruikers van de app de
nieuwe functionaliteiten laten zien en waar we hun wensen ophalen. Die we dan
weer verwerken tot nieuwe functionaliteiten. Zo zijn we zelf ook een soort club! 😉

Warme groet,

Maak kennis met het Membro team


Hanna

Membro Expert &

Service medewerker

Cris

Membro Expert,

Database Specialist &

Service Medewerker

Fred

MEMBRO EXPERT,

Ontwikkelaar &

SERVICE MEDEWERKER

Bas

MEMBRO EXPERT,

SERVICE MEDEWERKER

Membro maakt de wereld mooier

Wij maken de wereld mooier binnen verenigingen én daarbuiten. Want ten eerste maken alle Membro servers al sinds het begin gebruik van groene stroom. En ons kantoor wordt verwarmd met een infrarood paneel die draait op stroom van deze zonnepanelen.

En om nog verder te helpen is Membro partner van Trees for All. Trees for All is een Nederlandse non-profitorganisatie die zich al meer dan 20 jaar inzet voor een bosrijke wereld. De stichting plant bomen in Nederland en het buitenland en maakt mensen bewust van het belang van bomen.

5% van onze winst doneren wij aan Trees for All, zodat zij extra bossen kunnen planten in binnen- en buitenland.

Partners

Lifeguard Tracking is een partner van Membro
Logo Sqits BV
e-Boekhouden is een partner van Membro
Logo Informer Online
Logo Mollie

Wil je zien hoe ook jij tijd en geld bespaart, terwijl je makkelijker communiceert met leden?

We laten je graag zien hoe makkelijk Membro in gebruik is. Hiervoor gaan we graag met jou in gesprek tijdens een online demo.