Modules

Bij Membro BV begrijpen we dat elke vereniging uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om het beheer van hun leden, evenementen en financiën. Daarom bieden we een breed scala aan modules die zijn ontworpen om aan te sluiten op verschillende vereisten en budgetten.

Onze modulaire aanpak stelt u in staat om precies de functionaliteiten te kiezen die het beste aansluiten bij de behoeften van uw vereniging. Of u nu alleen geïnteresseerd bent in het beheren van uw ledenadministratie, het organiseren van evenementen of het bijhouden van financiële transacties, wij hebben de oplossing voor u.

Klanten vragen ons vaak of ze alleen specifieke modules kunnen afnemen tegen een lagere prijs. Bij Membro BV geloven we echter dat verenigingen het beste geholpen zijn met een combinatie van modules. Door onze modules te combineren en samen te laten werken, kunnen we niet alleen de kosten laag houden, maar kunnen we ook uw verenigingsbeheer optimaliseren.

Stelt u zich eens voor: naadloze integratie tussen uw ledenadministratie, financiële transacties en communicatiekanalen. Geen gedoe meer met meerdere systemen die niet met elkaar praten, maar een geïntegreerde oplossing die uw workflow stroomlijnt en uw tijd bespaart.

Of u nu een kleine buurtvereniging bent of een grote sportclub, onze modulaire aanpak biedt flexibiliteit en schaalbaarheid om aan uw behoeften te voldoen, nu en in de toekomst.

Volledige lijst van onze modules

Aanmeldformulier

Aanwezigheid

Boekhouden

Communicatie

Declareren

Diploma's en Certificaten

Betalingen

Evenementen

Facturatie

Gebruikersbeheer

Groepen en Teams

Inzicht voor Leden

Kledingmaten

Leden Vergelijking

Leerling Volg Systeem

Ledenadministratie

Ledentypes

Oud Leden

Scannen voor Toegang

Statistieken

Wil je zien hoe ook jij tijd en geld bespaart, terwijl je makkelijker communiceert met leden?

We laten je graag zien hoe makkelijk Membro in gebruik is. Hiervoor gaan we graag met jou in gesprek tijdens een online demo.