29 juni 2022

0 Reactie(s)

Wat kunnen nieuwe verenigingen verwachten?

Steeds meer verenigingen kiezen voor Membro en dat is fijn om te zien! Samen wordt je onderdeel van een relatief nieuw systeem voor ledenadministratie, financiële administratie en leden volg systeem.

Wat kan je verwachten als nieuwe vereniging?

Waarschijnlijk heb je al één of meerdere demo’s gehad van Membro. Als je hier enthousiast bent geworden, gaan we samen verder met de volgende stappen:

 1. Gebruiksovereenkomst tekenen
  Met de gebruiksovereenkomst start onze samenwerking. In deze overeenkomst stellen we samen vast dat we netjes met de gegevens omgaan en dat de vereniging eigenaar blijft van de gegevens.
 2. Ledenbestand aanleveren
  Jullie leveren het ledenbestand aan en op basis hiervan wordt Membro voor je ingericht. Naast de leden, kan je uit zo’n bestand meestal ook ledentypes en groepen halen. Alles wat je aanlevert, kunnen wij inrichten.
 3. Inrichting bespreken
  Na deze inrichting bespreken we deze samen. Daarnaast zijn er altijd nog wat openstaande vragen om mee te nemen in de inrichting.
 4. Verdiepingssessies
  Soms is het niet nodig, maar het is altijd mogelijk om één of meerdere verdiepingssessies te houden met specifieke medewerkers van jouw vereniging. Nog een keer zitten met de penningmeester, de ledenadministratie of de hoofd zwemzaken is dus geen probleem. Ook na de proefperiode.

Nadat jullie aan de slag kunnen met Membro, ben je officieel een vriend van Membro en start de proefperiode van 2 maanden. In deze periode kunnen jullie op elk moment kiezen om niet verder te gaan met Membro, maar natuurlijk hopen wij op een langdurende samenwerking.


Categorie

Tags

Geen tags


Ook interessant

Makkelijker incasseren met Membro
Service zit bij Membro ingebakken

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst.

Velden met een sterretje ("*") zijn verplicht.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}