Financiële Administratie

Met Membro regel je het!

Facturatie, iDEAL, incasso & meer

Overzicht & gemak

Met Membro hou je overzicht in je financiële administratie. Door verschillende ledentypen aan leden toe te wijzen, kan je in Membro met een klik op de knop facturen aanmaken.


Klanten kunnen betalen via overboeking, incasso, iDeal of via een andere betaalmogelijkheid van webkassa Mollie.


Facturen kan je uitprinten, maar natuurlijk kan je ze ook per e-mail versturen. En zo kan je ook herinneringen versturen per e-mail.

Hoi, ik ben Pieter Naber

Ik ben de bedenker en maker van het systeem. Ik gebruik mijn ervaring als ontwikkelaar bij grote banken en verzekeraars nu om verenigingen en stichtingen te helpen.


Kan ik jou ook helpen?


Warme groet,

Wat Membro allemaal kan

Van evenementen tot een heel financieel systeem

Inmiddels kan ik met trots zeggen dat Membro flink gegroeid is. Zo kan je met Membro onder andere:

  • Voortgang inzichtelijk maken voor ouders
  • Snel de toegang controleren voor leden
  • Makkelijk competenties bijhouden
  • Zorgen dat er altijd bezetting is op jouw reddingspost
  • Lidmaatschap online laten betalen via iDeal

Met Membro regel je het!

Bekijk de korte introductie

Wil je Membro zien? Bekijk dan alvast de korte introductie waarin ik je meeneem in de belangrijkste functies.

Toegang

Met de toegangsmodule van Membro scan je de passen van leden om te zien of ze toegang hebben. Het scannen maakt het opzoeken of iemand betaald heeft vele malen sneller, waardoor er geen lange rijen ontstaan.

Voortgang

De voortgang van leden bijhouden kan een omslachtige en tijdrovende taak zijn. Met Membro is dit daarentegen erg makkelijk gemaakt. Aan elke zwemgroep voeg je eisen toe, en per eis kan je snel aanklikken hoe goed een lid presteert.

Evenementen

Naast het registreren van normale lessen, zijn er ook vaak bijzondere evenementen waar mensen voor ingedeeld moeten worden. Leden kunnen zichzelf inschrijven voor deze evenementen, maar jij maakt de indeling definitief.

Examens

Komt er diplomazwemmen aan? Geen zorgen! Met Membro verstuur je de diplomabriefjes met een klik per e-mail of print je ze uit om uit te delen. En via iDEAL of met een bankieren app kan een diploma direct betaald worden.

Financiële administratie

Bij de ledenadministratie hoort natuurlijk ook een financiële administratie. In Membro maak je contributie facturen aan, die de leden kunnen betalen via incasso, iDEAL of door de factuur te scannen met hun bankieren app.

Inzicht voor ouders

Ouders kunnen een account aanmaken en direct online de voortgang van hun kinderen zien in Membro. Dat scheelt weer een hoop ttelefoontjes en vragen tijdens jouw verenigingsavond!

Lees meer over Membro


Wil je zien wat Membro allemaal voor jou kan betekenen?

Ik laat je graag zien hoe makkelijk Membro in gebruik is. Hiervoor ga ik graag met jou in gesprek tijdens een online afspraak.